ИЗБРАНА

МАШИНИ

Серија вакуумски миксер ZKJB-300

Карактеристиката на нашиот вакуумски миксер за полнење се заснова на меѓународниот стандард и ги комбинира карактеристиките на индустријата за преработка на брзо замрзната храна.

Карактеристиката на нашиот вакуумски миксер за полнење се заснова на меѓународниот стандард и ги комбинира карактеристиките на индустријата за преработка на брзо замрзната храна.

Според вашите потреби

изберете ги вашите омилени производи

Производите се широко применети во вентили пумпи, кола, фитинзи за цевки,
автомобилски дел, машини за храна, додатоци за минерални машини, производи за хардверски алати и метална декорација.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Се наоѓа во зоната за економски развој на округот Ксингтанг, градот Шиџиажуанг, со површина од 40000 квадратни метри и повеќе од 300 вработени.Тоа е технолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, дизајн, производство, продажба и технички услуги.

 

Компанијата главно се занимава со прецизно леење и производство на машини за храна.Процесот на инвестициско лиење е силиконски сол, со годишно производство од околу 3000 тони одлеаноци.

неодамнешна

ВЕСТИ