PARAQITUR

MAKINA

Seria e mikserëve me vakum ZKJB-300

Veçoria e mikserit tonë të mbushjes me vakum bazohet në standardin ndërkombëtar dhe në kombinimin e karakteristikave të industrisë së përpunimit të ushqimit të ngrirë shpejt.

Veçoria e mikserit tonë të mbushjes me vakum bazohet në standardin ndërkombëtar dhe në kombinimin e karakteristikave të industrisë së përpunimit të ushqimit të ngrirë shpejt.

Sipas nevojave tuaja

zgjidhni produktet tuaja të preferuara

Produktet aplikohen gjerësisht në pajisjet e tubave të pompave të valvulave, shtytësve,
pjesë automobilistike, makineri ushqimore, aksesorë makinerish minerale, produkte veglash harduerike dhe dekorime metalike.

MISIONI

DEKLARATA

E vendosur në zonën e zhvillimit ekonomik të qarkut Xingtang, Shijiazhuang City, me një sipërfaqe prej 40000 metrash katrorë dhe më shumë se 300 punonjës.Është një ndërmarrje teknologjike që integron R & D, projektimin, prodhimin, shitjet dhe shërbimin teknik.

 

Kompania është e angazhuar kryesisht në hedhjen e saktë dhe prodhimin e makinerive ushqimore.Procesi i derdhjes së investimit është sol silikoni, me një prodhim vjetor prej rreth 3000 ton derdhje.

e fundit

LAJME